+358 40 868 5549 [email protected]

Tasapainoa Mieleen

Mielenvalmennus

Oletko stressaantunut ja kiireinen? Murehditko aikatauluista, tekemättömistä töistä, rahasta ja ylipäänsä tulevaisuudesta? Tiedätkö, mitä stressi ja murehtiminen tekevät kehollesi ja elinvoimallesi? Tiedät kyllä, mitä pitäisi tehdä oman hyvinvointisi edistämiseksi, mutta et vain saa aikaiseksi. Virtaa ja elinvoimaa ei vain ole riittävästi kaiken kiireen ja aherruksen keskellä.

Kuulutko sinä ehkä siihen elämäänsä turhautuneiden joukkoon, joka kiinnittää huomionsa siihen, mitä ei halua ja jolla ei ole selkeyttä siitä mitä elämältään haluavat?

Mitä, jos tietäisit selkeästi mitä haluat ja miten haluamaasi pääset? Mitä jos mielesi olisi selkeä ja rauhallinen sekä tekisit aina oikeita asioita oikealla hetkellä elämässäsi? Osaisit kuunnella itseäsi ja omia tarpeitasi – kehosi tarpeita. Elämäsi olisi energistä ja elinvoimaista. Mielesi olisi selkeä ja rauhallinen.

Tämä kaikki on mahdollista. Elämä on päätöksiä. Myös uskomukset ovat päätöksiä – ajatuksia, jotka olet tallentanut mieleesi. Mitä jos tekisit päätökseen, joka muuttaa elämäsi?  Päätös suunnata kohti elinvoimaisempaa elämää. Päätös saada selkeyttä ja tasapainoa elämään.
TULE MIELEN VALMENNUKSEEN!! 

Mitä Mielen valmennus On?

Valmentajan avulla saat elämässäsi niitä asioita aikaan, joissa et yksinäsi onnistu. Mielen valmennuksessa pääset eroon elämääsi rajoittavista uskomuksista, peloista sekä haitallisista toimintamalleista. Tilalle saat mielen selkeyttä, toimivia ajatus- ja toimintamalleja, energiaa ja elinvoimaa sekä itseluottamusta.

Mielen valmennuksessa:

 • Opit asettamaan selkeitä tavoitteita sille mitä tarvitset. Alat kiinnittämään huomiota asioihin, joita haluat elämääsi ja jotka lisäävät elinvoimaasi.
 • Opit tekemään voimaannuttavia päätöksiä ja opit miten pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista, jotka rajoittavat elämääsi.
 • Luot itsellesi tapoja, jotka tuovat energiaa ja elinvoimaa elämääsi.
 • Saat selkeyttä mieleesi ja selkeyttä asettaa oikeita kysymyksiä päätösten tekemiseksi.
 • Pääset eroon suurimmasta osasta peloistasi ja saat itseluottamusta oman hyvinvointisi eteen toimimiseen.

Valmennus toteutetaan luottamuksellisessa kahdenkeskisissä keskusteluissa zoomissa (nettiyhteys), puhelimitse tai kasvotusten.

Mistä Tiedän, että Tämä Sopii Minulle?

Valmennus sopii sinulle, jos:

 • Olet valmis haastamaan itsesi ja viemään ymmärryksesi omasta mielestäsi uudelle tasolle.
 • Olet valmis tekemään työn ja opettelemaan uusia toimivia tapoja elinvoimasi lisäämiseksi.
 • Olet sitoutunut löytämään ja muuttamaan jotain itsessäsi ja tulemaan parhaaksi itseksi.
 • Haluat kehittyä ja kasvaa ihmisenä.
 • Ymmärrät, että isoja tuloksia ei välttämättä saavuteta hetkessä
 • Ja tietenkin – Sinun ja minun välillä pitää synkata jollain tasolla – joten tutustutaan ilmaisessa konsultoinnissa.

Selkeät Tavoitteet

Mielen valmennuksessa saat  selkeyden siitä minne haluat päästä ja luot halutessasi itsellesi selkeät tavoitteet sekä toimintasuunitelman tavoitteisiin pääsemiseksi. Tarkastamme ja täsmennämme tavoitteitasi jatkuvasti valmennuksen aikana.

Selkeyttä Mieleen

Sinun uskomuksesi ennustavat kohtalosi. Se mihin uskot tuottaa tuloksesi elämässäsi. Mielen valmennuksessa saat selkeyttä siihen miten ajattelusi taustalla olevat rajoittavat uskomukset vaikuttavat elämääsi ja luot ihan uusia voimauttavia uskomuksia tasapainoisempaan elämään. Valmennuksessa opit myös sen miten mielesi toimii ja opit myös hiljentämään oman mielesi hälinää.

Toimimalla Tuloksiin

Mielen valmennuksessa oivallettu, johtaa oppimiseen ja tuloksiin vain toiminnan kautta. Valmennuksessa varmistamme, että luot itsellesi aina sopivat askeleet edetäksesi ja myös teet tarvittavan työn tulosten saavuttamiseksi.

Valmennuspalvelut

Valitse miten aloitat mielen valmennuksen!

?

Selkeyttä tavoitteisiin valmennus

Tässä 1,5 tunnin valmennuksessa keskitymme sinun tavoitteesi  ja unelmiesi. Valmennuksessa saat selkiyttä siihen, mitä haluat elämältäsi. Valmennus sisältää seurantasession, jossa käymme läpi sitä, miten tavoitteiden selkiytyminen on siirtynyt konkretiaksi elämässäsi.

ILMAINEN Konsultointi

Aloituskysely

1,5 tunnin valmennus

0,5 seuranta sessio (n. 2 vko kuluttua)

97€ (sis.alv 24%)

?

Mielen valmennus – valmennusohjelma

Mielen valmennuksessa sitoudut viemään elämäsi seuraavalle tasolle. Tämä valmennusohjelma on suunniteltu selkiyttämään mielesi ja varmistamaan, että tuot sisäisen viisautesi kaikkeen, mitä teet.

Tapaamme valmennuksen merkeissä 2 kertaa kuukaudessa ja valmennuskertojen välissä toimit valmennuksessa saamiesi oivallusten pohjalta. 

ILMAINEN Konsultointi

Aloituskysely

2 x 1,5 h valmennuskertaa/kk

Tehtäviä valmennuskertojen välissä

247€/kk  (sis.alv 24%)

Sitoutuminen min. 4 kk

 

?

Elinvoimaiset tavat valmennus

Elinvoimaiset tavat valmennuksessa keskitymme yhden uuden elinvoimaisen tavan tuomiseen elämääsi sekä purkamaan esteet tämän uuden tavan tieltä.

ILMAINEN Konsultointi

Aloituskysely

1 tunnin valmennus.

Tehtäviä valmennuskertojen välissä

90 €/tunti (sis.alv 24%)

Sitoutuminen min. 3 kertaa

Autan Sinua Rakentamaan Terveelliset Tavat & Realistiset Rutiinit

Terveellisten tapojen ja rutiinien luominen onnistuu vain jos teet voimallisen päätöksen ja pysyt siinä. Tapojaan ei pysty muuttamaan hetkessä ja suosittelenkin, että lähdet liikkeelle yksi tapa kerrallaan. Aika usein uuden tavan opettelu lopahtaa kun alkuinnostuksen jälkeen alat käyttää rajallista tahdonvoimaa. Tässä vaiheessa alkaa myös vanhat mallit ja tavat nostaa päätään ja annat periksi.
Valmentajana autan sinua luomaan uuden terveellisen tavan ja sitä tukevat realistiset rutiinit, sekä poistamaan mielessäsi olevat esteet tavan toteuttamiselle.

Muu Kehon & Mielen Hyvinvoinnin
Valmennus /Opastus

Kehon ja mielen tasapainottamisen tueksi!

Kehon Huolto Opastus

Autan sinua löytämään itsellesi sopivat kehoa tasapainottavat toiminnalliset treeniliikkeet ja venyttelytekniikat! Tämä palvelu vain Kalevalaisen jäsenkorjauksen asiakkaille.

ILMAINEN Konsultaatio

Opastus 50 €/ 45 min.

Elinvoimaa lisäävät ravintolisät

Minulta saa myös kehon elinvoimaisuutta lisääviä luonnollisia ravintolisiä. Erityisesti suosittelen ravintohappo tasapainoa ja kehomme endokannabinoidi-järjestelmää tukevia tuotteita. Kauttani saa myös edullisen ravintoainetestauksen.

ILMAINEN Konsultaatio

Painon Hallinta

Painonhallintaohjelmassa keskitymme mielenhallintaan painon pudotuksessa. Saat myös ohjeistusta oikeisiin ravintotottumuksiin ja ravintolisien käyttöön painonhallinnassa.

ILMAINEN Konsultaatio

Painon Hallinta Ohjelma alkaen 120 €/kk

Luennot ja ryhmävalmennukset

Pidän hyvinvointiluentoja ja mielenhallintaan liittyviä ryhmävalmennuksia yrityksille ja yhteisöille. Voin myös järjestää kokonaisen tyky-päivän ohjelman.

Rajoitettu saatavuus. Kysy!

Juha Kivinen

Mielenvalmentaja – Transformative Coach

Minun tavoitteeni ja intohimoni on auttaa sinua pääsemään eroon kiireestä, stressistä ja ahdistuksesta sekä näiden aiheuttamista oireista kohti tasapainoisempaa, selkeämpää elämää sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olen toiminut vuodesta 2012 lähtien oman yritykseni Apus Coaching Oy puitteissa henkisenä valmentajana. Olen hankkinut valmentamiseen liittyviä erilaisia tutkintoja ja koulutuksia mm. LCF-Life Coach, Henkinen valmentaja, Transformative Coach, Clarity Coach, NLP-valmentaja, NLP-master. Oppia olen hakenut myös maailmalta parhailta valmennusopettajilta. Valmentajaksi ei tulla koulun penkillä vaan valmentamalla ihmisiä. Olenkin ehtinyt valmentaa jo satoja eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä sekä henkilökohtaisesti, että ryhmävalmennuksina.

Alkuun pääset kun varaat ajan yhteiseen keskusteluun kanssani. Voit soittaa minulle numeroon 040 868 5540, lähettää sähköpostia juha(at)henkinenopas.fi tai varata ajan varauskalenterista.

Tule Mielen valmennukseen!

Voit varata aikasi ilmaiseen konsultaatioon suoraan varauskalenterista!!

Sähköpostiosoite
Soita

040 868 5549